Bashkepunim GEAR - BAVELLONI


Prej dates 01/01/2016 kompania GEAR do te jete Agjenti dhe Distribori i vetem (ekskluziv), i kompanise Bavelloni ne Shqiperi si edhe ne Republiken e Kosoves. Gjithashtu marrveshja konsiston edhe ne tregun e pjeseve te kembimit dhe te sherbimit teknik.


Filip Miermans

CONTACTUS

POSTWRITEUSBELOW

Genci Shehaj
Head of marketing & corporate communications

Tel: +355 4 22 53 466
Mobile: +355 67 40 47 777
E-Mail:info@gearglass.al