Rreth Nesh


E themeluar ne 1 qershor te vitit 1996, GEAR Sh.p.k eshte sot kompania rajonale Lider ne tregtimin e makinerive, pajisjeve dhe linjave te prodhimit per industrine e xhamit. GEAR nuk eshte thjesht nje subjekt tregtar por nje fabrikant i mirefillte. Me mbi 20 vite eksperience, sot, aktiviteti yne kryesor bazohet ne Tregtimin e makinerive dhe linjave te prodhimit te rikonstruktuara. Pjese tjeter e rendesishme e aktivitetit tone eshte tregtimi i makinerive te reja te kompanise Bavelloni, te cilen e perfaqesojme ne Shqiperi dhe ne Republiken e Kosoves.

E themeluar ne 1 qershor te vitit 1996, GEAR Sh.p.k eshte sot kompania rajonale Lider ne tregtimin e makinerive, pajisjeve dhe linjave te prodhimit per industrine e xhamit. GEAR nuk eshte thjesht nje subjekt tregtar por nje fabrikant i mirefillte. Me mbi 20 vite eksperience, sot, aktiviteti yne kryesor bazohet ne Tregtimin e makinerive dhe linjave te prodhimit te rikonstruktuara. Pjese tjeter e rendesishme e aktivitetit tone eshte tregtimi i makinerive te reja te kompanise Bavelloni, te cilen e perfaqesojme ne Shqiperi dhe ne Republiken e Kosoves. Nje tjeter divizion eshte ai i Sherbimit Teknik, me te cilin mbulojme riparimin, mirmbajtjen dhe tregtimin e pjeseve te kembimit. Ne tregun nderkombetar GEAR eshte e pozicionuar mire ne Rikonstruksionin e teknologjise se paleve te treta. Jemi krenar te themi se ne tregun pan-shqiptar per nje kohe te gjate mbajme vendin e pare ne tregun e makinave te perdorura dhe prej nisjes se bashkepunimit me kompanine Bavelloni jemi ne maje edhe ne tregtimin e makinerive te reja.

Filip Miermans

CONTACTUS

POSTWRITEUSBELOW

Genci Shehaj
Head of marketing & corporate communications

Tel: +355 4 22 53 466
Mobile: +355 67 40 47 777
E-Mail:info@gearglass.al