NEWS_TITLE

Bavelloni Lamy 370 S

READ

Rreth Nesh

E themeluar ne 1 qershor te vitit 1996, GEAR Sh.p.k eshte sot kompania rajonale Lider ne tregtimin e makinerive, pajisjeve dhe linjave te prodhimit per industrine e xhamit. GEAR nuk eshte thjesht nje subjekt tregtar por nje fabrikant i mirefillte. Me mbi 20 vite eksperience, sot, aktiviteti yne kryesor bazohet ne Tregtimin e makinerive dhe linjave te prodhimit te rikonstruktuara. Pjese tjeter e rendesishme e aktivitetit tone eshte tregtimi i makinerive te reja te kompanise Bavelloni, te cilen e perfaqesojme ne Shqiperi dhe ne Republiken e Kosoves.

READ

Bashkepunim GEAR - BAVELLONI

READ